Cirkon korona Szuper áron!

Mikor van szükség koronára?
Leggyakrabban nagy kiterjedésű fogszuvasodások, vagy letört fogak esetén használjuk a fogak helyreállítására, és a további károsodások megelőzésére. Emellett az alábbi esetekben lehet még rá szükség:
–        A beültetett műgyökereket is koronával borítjuk be.
–        Jelentős fogkopás esetén a koronával állítjuk helyre a fogak rágófelszínét és eredeti állapotát.
–        Bizonyos esetekben a fogak közötti túl nagy résekre is a korona lehet a megoldás, ha fogszabályozással, vagy héjjal nem orvosolható a probléma.
–        Ha a fogak zavaró mértékben elszíneződtek, és olyan jellegű ez az elváltozás, ami fogfehérítéssel nem oldható meg, akkor is segíthet a korona.

Amiért érdemes a cirkónium korona mellett dönteni:

  • Tökéletes esztétika: A természetes fogak bizonyos szintig áttetszőek, ezt a hatást a fémkerámia koronákkal nem lehet teljes mértékben elérni. A cirkónium korona vázának színe azonban megegyezik a fogak természetes színével, így az elkészült fogpótlás teljesen természetes hatást kelt majd. A régebbi fémkerámia koronáknál sokszor elszürkült az ínyszél, vagy a nem tökéletes illeszkedés miatt kilátszott a fémváz, a cirkónium koronáknál ez sohasem fordulhat elő. Ha első fogak pótlására van szükség, akkor különösen ajánlott ezt a fogpótlás típust választania.
  • Tartósság: Korábban hasonló esztétikai színvonalú fogpótlást porcelánból lehetett csak készíteni, ami viszont könnyen tört, és nem jelentett hosszú évekre szóló, tartós megoldást. A cirkónium-oxid viszont nagyon nagy keménységű anyag, ami még az acélt is képes elmetszeni, így a cirkónium-oxid vázzal készült koronák rendkívül tartósak, és évtizedekre is megoldást jelenthetnek.
  • Fémallergia esetén is használható: ha valaki nem tudja magáról, hogy fémallergiás, és fémkerámia fogpótlást készíttet, akkor olyan kellemetlen helyi tüneteket tapasztalhat, mint például az égő érzés a szájban, de bőrkiütéseket is okozhat a testfelszín bármely részén. A cirkónium korona nem tartalmaz fémet, így a fémallergiások számára is biztonságos megoldást jelent.
  • Lecserélhetőek vele a fémkerámia koronák: a fémkerámia koronák helyi érzéstelenítés mellett eltávolíthatók. A pótlás alatti fogak az esetek többségében alkalmasak a megfelelő előkészítés után arra, hogy egy új, cirkónium koronát készítsünk rájuk.

Korona rekonstrukció példa

cirkon korona 1
cirkon korona

A cirkon koronára

Az első konzultáció díjmentes

Mennyibe kerül?

Mi sem hisszük el, de tényleg ilyen jó áron tudjuk adni.

1 korona vagy hídtag ára:
79.000 Ft.

(Ez az ár 1 fog pótlását jelenti)

Nálunk benne van az árban:

A cirkon korona készítésének menete

A cirkónium korona készítéséhez először lecsiszoljuk az érintett fogat, vagy fogakat. Ez foganyag-veszteséggel jár, de a klinikánkon dolgozó szakemberek rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal ahhoz, hogy csakis a korona kialakításához szükséges mennyiségű foganyagot távolítsák el. A fogak csiszolását helyi érzéstelenítésben végezzük, így Ön nem érez fájdalmat. Ezután lenyomatot készítünk a lecsiszolt fogakról, ami alapján a fogtechnikai laborban elkészítik a koronát. Utána a legfontosabb a korona színének kiválasztása. Itt fontos, hogy a korona színe precízen illeszkedjen a többi fog színéhez. A lenyomat készítéshez olyan anyagot és módszert használunk, ami nagy pontosságot eredményez, így tökéletesen illeszkedő korona lesz a végeredmény. A lenyomat lényegében a fogak és a többi szájüregi képlet negatívja. Emellett a fogorvos a harapási viszonyokat, és mindkét fogsort is rögzíti lenyomatban.A cirkónium korona elkészülésére néhány napot várni kell (de általában 5 munkanapnál rövidebb idő alatt készülnek el). Ha szeretné, erre az időre ideiglenes fogpótlást kaphat. Amikor elkészül a fogmű, akkor ellenőrizzük, hogy tökéletes-e az illeszkedése, és megfelelő-e a színe s a formája. Ha igen, akkor ragasztó cementtel rögzítjük a fogpótlást.

Jelentkezzen be most!

Ilyen formátumban adja meg: 19800101
Ilyen formátumban adja meg: 06301234567
szürke fogíny

Szürke fogíny: mi okozhatja?

Már szinte axióma, hogy az ép, egészséges fogíny szép rózsaszínű. Nem vörös, nem fehér, és nem is kékes-szürkés. Sajnos azonban a rossz szájhigiénia, vagy egy

Elolvasom »

Rólunk

Rendelőnkben közel 10 éves működése alatt több ezer páciensünket tudtunk segíteni visszaadni a esztétikus mosolyát, mindezt fájdalommentesen és a legjobb kollégáinkkal. Mindig fontos számunka ez elégedettség. Hiszünk a emberi bánásmódban, ezért is törekszünk a családias környezet fenntartásában rendelőnkben.

Elérhetőségeink

Telefonszám
+36206695169
 
Cím

1056 Budapest, Duna utca 3, félemelet 6.

Scroll to Top