+36 20 669 5169 Bejelentkezés

A nagyobb, összetettebb fogászati beavatkozásoktól sokan tartanak, amire a mai modern érzéstelenítési eljárások mellett nincs ugyan ok, de a legjobb, ha a lehető legtovább sikerül megőrizni fogaink természetes egészségét. Ez pedig az alapos szájhigiénia segítségével érhető el.

dentalhigieniaDentálhigiéniai tanácsadásunkon a megfelelő szájápolási szokások és módszerek kialakításához nyújtunk segítséget. A fogmosást rutinszerűen tesszük nap mint nap, és nem is gondolnánk, hogy esetleg van még mit csiszolni a technikán. Pedig a fogmosás, ha nem jól végzik, még akár árthat is. Például, ha valaki túl nagy erővel dörzsöli a fogait, akkor az a zománc sérüléséhez vezethet, és fognyaki kopás is kialakulhat. Dentálhigiénikus munkatársaink a nehezen elérhető helyek és rések tisztításához is fontos tanácsokat adnak. Lehet, hogy csak minimális, apró mozzanatokon változtat szájápolási szokásain, de ez a kis különbség jó eséllyel a sokáig egészséges fogak és a gyorsan romló fogazat közötti különbség is egyben. A megfelelő szájhigiénia a szervezet egészére is kihat, például az elhanyagolt szájápolás következtében kialakuló fogínygyulladás még szívbetegségeket is okozhat.

A fogmosás hatását fokozhatja, és tökéletes szájhigiéniát érhet el, ha egyéb technikákat is bevet, munkatársaink a fogselyem, a szájzuhany és a fogköz-tisztító kefe helyes használatának elsajátításában is örömmel segítenek Önnek.

Bejelentkezés


Hogyan vegyük fel Önnel a kapcsolatot?

TelefononE-mailben

Ha telefonos visszahívást kér, mikor kereshetjük?

DélelőttDél körülDélután

Szeretnék értesülni az akciókrólHozzájárulok