Dentálhigiéniai tanácsadás

A nagyobb, összetettebb fogászati beavatkozásoktól sokan tartanak, amire a mai modern érzéstelenítési eljárások mellett nincs ugyan ok, de a legjobb, ha a lehető legtovább sikerül megőrizni fogaink természetes egészségét. Ez pedig az alapos szájhigiénia segítségével érhető el.

Dentálhigiéniai tanácsadásunkon a megfelelő szájápolási szokások és módszerek kialakításához nyújtunk segítséget. A fogmosást rutinszerűen tesszük nap mint nap, és nem is gondolnánk, hogy esetleg van még mit csiszolni a technikán. Pedig a fogmosás, ha nem jól végzik, még akár árthat is. Például, ha valaki túl nagy erővel dörzsöli a fogait, akkor az a zománc sérüléséhez vezethet, és fognyaki kopás is kialakulhat. Dentálhigiénikus munkatársaink a nehezen elérhető helyek és rések tisztításához is fontos tanácsokat adnak. Lehet, hogy csak minimális, apró mozzanatokon változtat szájápolási szokásain, de ez a kis különbség jó eséllyel a sokáig egészséges fogak és a gyorsan romló fogazat közötti különbség is egyben. A megfelelő szájhigiénia a szervezet egészére is kihat, például az elhanyagolt szájápolás következtében kialakuló fogínygyulladás még szívbetegségeket is okozhat.

A fogmosás hatását fokozhatja, és tökéletes szájhigiéniát érhet el, ha egyéb technikákat is bevet, munkatársaink a fogselyem, a szájzuhany és a fogköz-tisztító kefe helyes használatának elsajátításában is örömmel segítenek Önnek.

Jelentkezzen be most!

Ilyen formátumban adja meg: 19800101
Ilyen formátumban adja meg: 06301234567

Rólunk

Rendelőnkben közel 10 éves működése alatt több ezer páciensünket tudtunk segíteni visszaadni a esztétikus mosolyát, mindezt fájdalommentesen és a legjobb kollégáinkkal. Mindig fontos számunka ez elégedettség. Hiszünk a emberi bánásmódban, ezért is törekszünk a családias környezet fenntartásában rendelőnkben.

Elérhetőségeink

Telefonszám
+36206695169
 
Cím

1056 Budapest, Duna utca 3, félemelet 6.

Scroll to Top