+36 20 669 5169 Bejelentkezés

Fogkoronák, hidak –  Esztétikus mosoly fogpótlással

Az általunk készített fogkoronák igényes esztétikai megjelenésűek, így Önnek erősen szuvasodott, vagy hiányzó fogak esetén sem kell lemondania a természetes hatású, szép mosolyról A fogkorona lényegében egy rögzített fogpótlás, ami körülöleli a fogat.

 

Mikor van szükség koronára?

Leggyakrabban nagy kiterjedésű fogszuvasodások, vagy letört fogak esetén használjuk a fogak helyreállítására, és a további károsodások megelőzésére. Emellett az alábbi esetekben lehet még rá szükség:

–        A beültetett műgyökereket is koronával borítjuk be.

–        Jelentős fogkopás esetén a koronával állítjuk helyre a fogak rágófelszínét és eredeti állapotát.

–        Bizonyos esetekben a fogak közötti túl nagy résekre is a korona lehet a megoldás, ha fogszabályozással, vagy héjjal nem orvosolható a probléma.

–        Ha a fogak zavaró mértékben elszíneződtek, és olyan jellegű ez az elváltozás, ami fogfehérítéssel nem oldható meg, akkor is segíthet a korona.

Hídpótlás

Ha hiányzó fog pótlására van szükség, akkor hidat készítünk. Például, ha egyetlen fog hiányzik, akkor egy háromtagú híd készül, a hiány mellett lévő két fogat lecsiszoljuk, és az azokra húzott koronák tartják meg a hiány felett lévő hídtagot.

A hiányzó fogak mielőbbi pótlására nem csak esztétikai szempontból van szükség, hanem azért is, mert a foghiány felgyorsíthatja a többi fog romlását, és a szervezet egészére is negatív hatással lehet.

 

A Klinikánkon készített fogpótlásokra jellemző a magas esztétikai színvonal a lehető legrövidebb idő alatt. Az elért szép eredmény pedig a felhasznált anyagoknak köszönhetően tartós lesz, akár 15-20 évre is szólhat.

Bejelentkezés


Hogyan vegyük fel Önnel a kapcsolatot?

TelefononE-mailben

Ha telefonos visszahívást kér, mikor kereshetjük?

DélelőttDél körülDélután

Szeretnék értesülni az akciókrólHozzájárulok