Ingyenes konzultáció és szűrés

Ha a korrekt és pontos diagnosztika mellett a megfelelő tájékoztatás és az emberközpontú hozzáállás is fontos Önnek, akkor szeretettel várjuk klinikánkon ingyenes konzultációra és fogászati-szájüregi szűrővizsgálatra.

Ha úgy érzi, nincsenek panaszai, akkor is érdemes felkeresnie bennünket, mert egy esetleges, még fájdalommentes elváltozást időben elcsípve jóval kisebb beavatkozással tudunk kezelni.

Ha pedig már fájdalmas, vagy látható elváltozást érzékel, akkor nincs oka rá, hogy miért is halogassa a fogorvos felkeresését. Az erős fogfájás nagymértékben rontja az életminőséget, ha ilyet tapasztal, akkor a telefonos bejelentkezéskor említse meg nyugodtan, és akkor hamarabbi időpontot keresünk Önnek. Sürgős esetekben természetesen a konzultáció után rögtön elvégezzük a szükséges beavatkozást is.

A konzultáció során a fogorvos megvizsgálja a szájüreg és a fogak állapotát. A vizsgálat fogászati és szájüregi rákszűrést is magában foglal, az esetleges elváltozások időben felfedezve jól kezelhetőek.Összetett esetekben fogröntgent és panoráma röntgent is készítünk, amelyek segítik a pontos diagnosztikát, és a fogászati gócokat is kiszűrik.

Napjainkban már többféle megoldás is létezik egy-egy adott fogászati probléma kezelésére. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy megfelelő információkkal lássuk el pácienseinket az egyes technológiák előnyeiről és hátrányairól. A konzultáció során kezelési tervet is készítünk, és pontos árajánlatot is adunk.

Mi partnerként kezeljük pácienseinket, és kifejezetten bátorítjuk is arra Önt, hogy tegye fel nyugodtan a kérdéseit!

Jelentkezzen be most!

Ilyen formátumban adja meg: 19800101
Ilyen formátumban adja meg: 06301234567

Rólunk

Rendelőnkben közel 10 éves működése alatt több ezer páciensünket tudtunk segíteni visszaadni a esztétikus mosolyát, mindezt fájdalommentesen és a legjobb kollégáinkkal. Mindig fontos számunka ez elégedettség. Hiszünk a emberi bánásmódban, ezért is törekszünk a családias környezet fenntartásában rendelőnkben.

Elérhetőségeink

Telefonszám
+36206695169
 
Cím

1056 Budapest, Duna utca 3, félemelet 6.

Scroll to Top