Digitális panoráma röntgen

A panoráma röntgen ma már szinte elengedhetetlenül szükséges a precíz és teljes diagnózishoz a fogászat világában. Klinikánkon csúcstechnológiás digitális panoráma röntgen felvételeket készítünk, a képek kiemelkedő élessége lehetővé teszi, hogy a minimális elváltozásokat is észrevegyük, így megelőzhetők a nagyobb, fájdalmasabb panaszok kialakulása. Az általunk készített  felvételeket kérésre szívesen elküldjük az Ön email címére, vagy pendrive-ra másolva adjuk át.

A panoráma röntgen alkalmas a teljes fogazat,az állcsontok, az orrüreg és az arcüreg állapotának felmérésére. Leggyakrabban az alábbiak miatt javasoljuk panoráma röntgen készítését pácienseinknek:

  • Mert olyan fogszuvasodások is felfedezhetők segítségével, amelyek hagyományos vizsgálattal nem (például, mert a zománc alatt indul meg a szuvasodás folyamata).

A meglévő fogtömések állapota is ellenőrizhetők a segítségével, például egy esetleges alászuvasodásra is fény derülhet.

  • A fogak gyökereinél kialakult fertőzéses állapotok és ciszták is kiszűrhetők a panorámaröntgen felvétel alapján.
  • A még ki nem nőtt bölcsességfogak helyzetéről is képet kap fogorvosunk a felvétel alapján.

Jelentkezzen be most!

Ilyen formátumban adja meg: 19800101
Ilyen formátumban adja meg: 06301234567

Rólunk

Rendelőnkben közel 10 éves működése alatt több ezer páciensünket tudtunk segíteni visszaadni a esztétikus mosolyát, mindezt fájdalommentesen és a legjobb kollégáinkkal. Mindig fontos számunka ez elégedettség. Hiszünk a emberi bánásmódban, ezért is törekszünk a családias környezet fenntartásában rendelőnkben.

Elérhetőségeink

Telefonszám
+36206695169
 
Cím

1056 Budapest, Duna utca 3, félemelet 6.

Scroll to Top