Barázdazárás

Szeretné megkímélni gyermekét a kínzó fogfájástól és a komolyabb fogászati beavatkozásoktól?

Fiatal felnőttként szívesen élne egy módszerrel, ami a rágófogak felszíni szuvasodását akár 4 éven át is képes megelőzni?

A barázdazárás során a teljes mértékben megtisztított rágófogak felszínét speciális anyaggal elzárják a szájüregtől, így a baktériumok nem tudnak megtelepedni az eljárás eredményeképp eltüntetett gödrökben. A barázdazárás teljes mértékben fájdalommentes eljárás.

A szájhigiéniát barázdazárás után sem szabad elhanyagolni, a fogak oldalsó részeit ugyanis nem védi az eljárás. Érdekesség, hogy Nyugat-Európa legtöbb országában már évtizedek óta automatikusan minden gyermeknél és fiatal felnőttnél elvégzik a barázdazárás műveletét, így óvva fogaik egészségét.

A barázdazárás  egy egyszerűen kivitelezhető megelőző fogászati eljárás, ami minimális beavatkozással, többnyire fúrás nélkül segít megelőzni a későbbi fogszuvasodás kialakulását a rágófogak rágófelületén.

Ha van 6 és 14 év közötti gyermeke, akkor érdemes élni a módszerrel. A gyerekeknél a frissen kibújt maradandó rágófogaknál a barázdák és gödrök nehezen tisztíthatók, és gyakran már 7-8 éves korban szuvasodásnak indulnak ezek a fogak. A barázdazárással viszont ez hatékonyan megelőzhető, és a gyerekek elkerülhetik a kínzó fogfájást és a komolyabb fogászati beavatkozásokat. A barázdazárást fiatal felnőtteknél is sok esetben érdemes elvégeztetni, azonban az ekkorra már gyakran kialakult apró szuvasodások miatt minimális fúrásra is szükség lehet.

 

Jelentkezzen be most!

Ilyen formátumban adja meg: 19800101
Ilyen formátumban adja meg: 06301234567

Rólunk

Rendelőnkben közel 10 éves működése alatt több ezer páciensünket tudtunk segíteni visszaadni a esztétikus mosolyát, mindezt fájdalommentesen és a legjobb kollégáinkkal. Mindig fontos számunka ez elégedettség. Hiszünk a emberi bánásmódban, ezért is törekszünk a családias környezet fenntartásában rendelőnkben.

Elérhetőségeink

Telefonszám
+36206695169
 
Cím

1056 Budapest, Duna utca 3, félemelet 6.

Scroll to Top