Bemutatkozás

Fájdalommentesség

Lehet a fogorvosi kezelés kellemes élmény?

A Duna Dental Klinikán azért dolgozunk, hogy bebizonyítsuk, hogy ez igenis lehetséges! Mindannyian őrzünk kellemetlen emlékeket fájdalmas foghúzásról, vagy éppen gyökérkezelésről. Azonban ma ennek már nem kell így lennie! Mi azt valljuk, hogy nincs túlérzékeny páciens, csak nem kellőképpen elérzéstelenített fog.

A legkorszerűbb érzéstelenítő eljárások, és a gondos odafigyelés ugyanis lehetővé teszi, hogy a legtöbb beavatkozás 100%-ig fájdalommentes legyen. Az igényes, megnyugtató környezet és a kedves munkatársak  pedig szintén abban segítenek, hogy Ön csak kellemes élményeket szerezzen nálunk.

Egészség Ha egészség van, minden van Az egészség a legértékesebb kincs, a fogak állapota pedig nagyban befolyásolja az egész szervezet működését. A fogászati gócok számtalan krónikus panaszt okozhatnak a szervezet legkülönbözőbb pontjain. A Duna Dental Klinikán épp emiatt fontosnak tartjuk a prevenciót is, és azt javasoljuk pácienseinknek, hogy félévente keressenek fel minket akkor is, ha nincs kifejezett panaszuk. Ugyanakkor összetett, komplikált problémákat is szívesen vállalunk, nagy öröm számunkra az is, ha valaki több hónapos vagy éves fájdalom és önbizalomhiány után a mi segítségünkkel élheti át újra a fájdalommentesség és a magabiztos mosoly élményét. Szintén az Ön egészségét szolgálja, hogy klinikánk lépést tart a technológia és az orvostudomány fejlődésével. A legmodernebb orvosi eszközöket, anyagokat és módszereket alkalmazzuk, legyen szó akár az érzéstelenítés területéről, akár a fogpótlásokról. Ennek köszönhetően az általunk végzett kezelések teljes mértékben biztonságosak egészsége szempontjából. Vizsgálati módszereinkkel pedig idejekorán felfedezzük az elváltozásokat, így adott esetben kisebb beavatkozással tudjuk kezelni azokat.

Esztétika

A magabiztosság a szépség

A szép mosoly nem csak magabiztosabbá tesz, de ismerkedésnél és az állásinterjúkon is javíthatja az esélyeket. Szakértelmünk és a legmodernebb fogpótlások bevetésével mindenkinél elérhető a tökéletes mosoly. Nálunk nincsenek a meglévőfogakhoz képes nagyobb méretű és eltérő színű fogpótlások, és a precíz, professzionális fogtechnikai munka miatt a szürke ínyszél sem lehet probléma, illetve a modern, cirkon vázas porcelánkoronának köszönhetően is kiküszöbölhető ez a gond. A szabályos és egészséges fogsor mellett a fogak színe is nagyban befolyásolja megjelenésünket. A legmodernebb fogfehérítési eljárások bevetésével akár 4-5 árnyalatot is fehérítünk fogain, az eredmény pedig éveken át kitart!

Csapatunk

Pásztor Kitti

Recepciós, Asszisztens / Dentálhigienikus

Zsarnay Emese

Recepciós

Palásti Levente

Fogorvos

Nagy Dániel

Fogorvos

Pásztor Emőke

Fogorvos

Tóth Péter

Fogorvos

Choi Sina

Fogorvos

Adorjáni Anna

Fogorvos

Dr. Yeji JU, Raphaela

Fogorvos

Fekete Diána

Asszisztens / Dentálhigienikus

Ocskó Tímea

Asszisztens / Dentálhigienikus

Krőzsel Dóra

Asszisztens / Dentálhigienikus

Kovács Kriszti

Asszisztens / Dentálhigienikus

Nagy Szilvia

Asszisztens / Dentálhigienikus

Galambos Krisztina

Asszisztens

Németh Anita

Asszisztens / Dentálhigienikus

Jelentkezzen be most!

Ilyen formátumban adja meg: 19800101
Ilyen formátumban adja meg: 06301234567

Rólunk

Rendelőnkben közel 10 éves működése alatt több ezer páciensünket tudtunk segíteni visszaadni a esztétikus mosolyát, mindezt fájdalommentesen és a legjobb kollégáinkkal. Mindig fontos számunka ez elégedettség. Hiszünk a emberi bánásmódban, ezért is törekszünk a családias környezet fenntartásában rendelőnkben.

Elérhetőségeink

Telefonszám
+36206695169
 
Cím

1056 Budapest, Duna utca 3, félemelet 6.

Scroll to Top