Kivehető fogsor Szuper áron

Napjainkban már nagyon fejlett fogmegtartó kezelések állnak rendelkezésünkre, és a rögzített fogpótlások technológiája is nagy mozgásteret hagy. Mégis sok esetben a kivehető fogsor jelenti a megoldást. Ha nincs már elég tartópillérként bevonható fog a szájban, és a fogbeültetés nem kivitelezhető valakinél anyagi vagy egészségügyi okokból, akkor a kivehető fogsor jelenti a megoldást a fogak pótlására.

 

Sokan ódzkodnak a kivehető fogsortól, mivel olyan kép él a fejükben róla, hogy mindenki látni fogja majd, hogy protézist viselnek, és nagyon kényelmetlen lesz. Ma már nagyon szép kivehető fogsorokat tudunk készíteni, sőt, ha valakinek nem adta meg a természet a szabályos, szép fogazatot, akkor lehet, hogy a kivehető fogsor által tapasztalja majd meg ezt az élményt. Az viszont igaz, hogy kezdetben a kivehető fogsor okozhat kényelmetlenségeket, de a szoros fogorvosi együttműködés, a klinikánkon elérhető professzionális kivitelezés és az idő segít benne, hogy teljesen természetes érzés legyen viselni.

A kivehető fogsor előnyei:

  • Teljes fogatlanság esetén, tartópillérként használható fogak nélkül is tökéletesen megoldja a foghiányt.
  • A foghiány után (főleg, ha az régóta tart) élmény lesz újra megtapasztalni a rágás és az étkezések örömét, valamint az addig beesett arc újra teltebb, esztétikusabb képet mutat.
  • Szép, szabályos fogazat készíthető, aminek a viselése növeli az önbizalmat.
  • Mivel kivehetőek, így nagyon könnyen tisztíthatóak a protézisek. Ennek köszönhetően sok íny- és nyálkahártya-betegséget előzhet meg.

Mi változik egy új fogsor viselésekor?

– Szabadabb, bátrabb mosolya lesz.
– Boldogabb fog nevetni a mindennapokban.
– Stabilabb rágásérzetet ad Önnek.
– Jobb emésztés, a megfelelő rágás miatt.
– Könnyebb ismerkedés új emberekkel.
– Jobb közérzetet biztosít.

Mennyibe kerül egy kivehető fogsor?

Mi sem hisszük el, de tényleg ilyen jó áron tudjuk adni.

Alsó vagy felső akrilát fogsor 95.000 Ft.

Ha mindkét állcsontra van szüksége az 190.000 F

Nálunk benne van az árban:

0 +
elkészített fopótlás
Már több ezren minket választottak. Mi azt gondoljuk ez nem véletlen. Tudunk olyan minőséget és árat biztosítani, melyet az emberek szeretni tudnak. Várjuk Önt is egy ingyenes konzultációra.

Pácienseink véleménye

Én első alkalommal alig mertem beülni a székbe. Szerencsémre olyan szuper intelligens, kedves orvos és asszisztens csapatot ismertem meg, hogy most már nagyon örülök, hogy rájuk találtam! Mindenkinek szívbol ajánlom, annak is akinek kevés a bátorsága!

 Csak ajánlani tudom! 2019 szeptemberben jártam ott. Precízek, pontosak, udvariasak és ami a lényeg, hogy semmilyen igazítás nem kellett!!! Elsőre, a mai napig is tökéletes!!!!!! Donátnak ezer köszönet!!!

Jelentkezzen be most!

Ilyen formátumban adja meg: 19800101
Ilyen formátumban adja meg: 06301234567

Rólunk

Rendelőnkben közel 10 éves működése alatt több ezer páciensünket tudtunk segíteni visszaadni a esztétikus mosolyát, mindezt fájdalommentesen és a legjobb kollégáinkkal. Mindig fontos számunka ez elégedettség. Hiszünk a emberi bánásmódban, ezért is törekszünk a családias környezet fenntartásában rendelőnkben.

Elérhetőségeink

Telefonszám
+36206695169
 
Cím

1056 Budapest, Duna utca 3, félemelet 6.

Scroll to Top