Rólunk mondták

Mindenkinek azt javaslom, bátran jelentkezzen be! Ma lett kész a koronán.Nagyon köszönöm… Nagy Dániel doktorúrnak a preciz,figyelmes, fájdalommentes munkáját! Ugyan ilyen kedvességet tapasztaltam a többiek részéről is! Két hét alatt (3x voltam) elkészült a fogam. Közben lévő időben sem tapasztaltam semmi kellemetlenséget, fájdalmat,még érzékenységet sem! Még egyszer köszönöm szépen!😊

Antal Judit

Csak jót lehet írni fájdalommentes műtétek köszönet Palásti dr úrnak… Gyönyörű fogsor szinte egy új élet hiszen bátran lehet beszélni mosolyogni. Kedvesség gyors precíz munka félelem nélkül. Köszönet mindenkinek.

Nagy Jánosné

Csak felsőfokon tudok beszélni . Valóban fájdalommentesen dolgoznak, pontosak, kedvesek, aki fél a fogorvostól csak Őket tudom ajánlani. Nagyon köszönöm munkájukat, hálás vagyok a sorsnak, hogy rátaláltam itt a fb-on a hirdetésre. Örök hála, köszönöm.

Virágh Kati

Nekem ma lett kész (2019.09.11). Köszönettel tartozom a kedvességükért,és azért a profizmusért amivel dolgoznak.minden negativ élményemet amit eddig a fogorvosi székben szereztem.elfelejtették velem.mindenkinek tudom és fogom is ajánlani őket Fantasztikus csapat!!Köszönöm!!

Biritz Piroska

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Duna Dentál Fogászatot! Interneten találtam rá a rendelőre, nagyon nagyon féltem, de az a meg nyugtató hozzáállás, amit ott tapasztaltam elfújta az összes félelmemet. Igenis létezik fájdalommentes foghúzás ! Bő 1 hónap alatt foghúzással együtt kész lett az alsó felső fogsorom! Tudok vele enni inni,! Egyszóval köszönök mindent!

Ilyés Márta

 Mindenkinek ajànlom ôket..kedvesek, udvariasak…fàjdalom mentesen dolgoznak, nagyon profik.Az empàtiàjukat ne is emlìtsem..tudjàk hogy majd mindenki fél, szorong a fogorvosnàl. Plussz szégyenli a rossz fogakat…itt nem kell.Bàtorîtanak, és tényleg jô munkàt végeznek.Én visszakaptam a nevetés örömét, gyönyörü fogsort kaptam….olyan mint az igazi volt….mindenkinek ajànlom òket maximàlisan…

Erzsébet Tuzaholicska

Három hete lett kész a fogsorom, nagyon természetes hatasa van. Már enni is tökeletesen tudok. Az alsón kellett igazítani, de mostmár az is tökéletes. Nagy köszönet.

Kun-Szabó Terézia

Nagyon szép lett! 25 év után megint tudok nevetni gátlások nélkül! Köszönöm szépen a csapat minden tagjának hogy ilyen örömet szereztek nekem és a családomnak! Nagyon gyors, precíz, és nem elhanyagolható hogy fájdalommentes munkát végeztek! A férjem is elzavartam, ő jövő héten kezdi. Még egyszer KÖSZÖNÖM!,

Szántó Éva

Sziasztok ! Idén tavasszal csináltattam komplett alsó-felső fogsort a Duna Dentalnál. Volt 6 db rendkívül elhanyagolt és beteg fogam, volt amelyiknek már szinte csak a gyökere maradt meg. 20 éve halogattam a dolgot, mert legtöbbünkhöz hasonlóan van ( volt !) némi fóbiám a fogorvosi székkel szemben. Itt viszont rendkívül empatikus és abszolút profi szakemberek néhány hét alatt, fájdalom mentesen és igen kedvező áron, alapvetően megváltoztatták az életminőségemet. Csak ajánlani tudom.

Gyula Róbert Takács

Tisztelt Duna Dental!

Vissza kaptam az életemet!

2019 Júniusban lett meg alsó felső, megszoktam, ez a része agyban dől el, pedig nagyon tartottam tőle. Olyanokat eszek amit hosszú évek óta nem tudtam a rágás hiánya miatt. ÉS MOSOLYGOK NEVETEK és szemtől szembe beszélgetek. KÖSZÖNÖM!

Niegreisz Anna

Nekem kb.1 hónapja készült el

😊tényleg csak ajánlani tudom.nagyon kedvesek az orvosok.és a végeredmény is csodás.annyira passzolt már elsőre a fogsor,hogy 1szer kellett csak egy picit csiszolni,igazìtani rajta.azóta elégedetten viselem

Szántai Andrea

Na akkor mesélek. Utáltam a fogorvohoz menni .Egyik ismerösöm csináltatta itt és gyönyörű lett. A legjobb csapat akikkel valaha találkoztam. 11fogat húzott a doktor fájdalom mentesen és varrta az ínyem. 1 hét múlva szedte a varratot.aztán levették a mintát. És próba.Ha nem tetszik cserélik addig dolgoznak rajt míg a legjobb nem lesz .Szerdán lesz kész! És türelmesek meghallgatnak válaszolnak. Mindenkinek bátran ajánlom..

Bihariné Erzsi

Mindenkinek csak ajánlani tudom,nekem is ott készítették el a fogsorom, több kollégám is érdeklődött, hol csináltattam, nagyon meg vagyok elégedve, nem csak a munkájukkal, de az ügyfél bánásmódjával, kedvességgel, valami csoda, mindenkinek ajánlom, nekem az „életem”adták vissza.

Baranyai Tibor

Menjetek. Nem bánjátok meg…fájdalommentesen,gyorsan,profi szakemberekkel.Kedvesek,megértőek,fizethetsz részletekben.Tisztaság,családias légkör.Én ott nem féltem az első alkalom után.

Erzsébet Tuza Holicska

Rólunk

Rendelőnkben közel 10 éves működése alatt több ezer páciensünket tudtunk segíteni visszaadni a esztétikus mosolyát, mindezt fájdalommentesen és a legjobb kollégáinkkal. Mindig fontos számunka ez elégedettség. Hiszünk a emberi bánásmódban, ezért is törekszünk a családias környezet fenntartásában rendelőnkben.

Elérhetőségeink

Telefonszám
+36206695169
 
Cím

1056 Budapest, Duna utca 3, félemelet 6.

Scroll to Top