Héjkerámia

A héjkerámia készítése jóval kíméletesebb eljárás, mint a fogkoronáé, lényegesen kevesebb foganyag lecsiszolása szükséges hozzá. Ebből adódik az, hogy nagymértékű foghiány, előrehaladott fogszuvasodás esetén ez a technika nem elegendő a probléma orvoslására, de az alábbi szituációkban kiváló megoldást jelenthet:

–        törött, repedezett fogak
–        elszíneződött fogak, amelyek fogfehérítéssel nem kezelhetőek
–        elszíneződött, gyökérkezelt fogak színének megváltoztatása
–        túl nagy hézagok az egyes fogak között
–        fogak tengelyeltéréseinek összhangba hozása fogszabályozás nélkül

Héjkerámiát leggyakrabban az elöl lévő fogak esetén készítünk.

Direkt és indirekt héjkerámia

Az indirekt héjkerámia készítése során a fogorvos a fog kifelé mutató felszínéből helyi érzéstelenítés mellett lecsiszol fél-egy mm foganyagot. Ezután lenyomatot vesz, ami alapján a fogtechnikai laborban elkészítik a héjkerámiát, amit egy következő alkalommal ragaszt fel Önnek a fogorvos.

 

direkt héjat a fogorvos készíti el, többnyire egyetlen találkozás alkalmával, egy speciális rétegzési technológia alkalmazásával. Klinikánkon kiváló minőségű tömőanyagokból készítjük a héjakat, és akár 10 színárnyalatot is felhasználunk a tökéletes esztétikai megjelenés érdekében.

Jelentkezzen be most!

Ilyen formátumban adja meg: 19800101
Ilyen formátumban adja meg: 06301234567

Rólunk

Rendelőnkben közel 10 éves működése alatt több ezer páciensünket tudtunk segíteni visszaadni a esztétikus mosolyát, mindezt fájdalommentesen és a legjobb kollégáinkkal. Mindig fontos számunka ez elégedettség. Hiszünk a emberi bánásmódban, ezért is törekszünk a családias környezet fenntartásában rendelőnkben.

Elérhetőségeink

Telefonszám
+36206695169
 
Cím

1056 Budapest, Duna utca 3, félemelet 6.

Scroll to Top