+36 20 669 5169 Bejelentkezés

A részleges fogsor előnyei

Sajnos rengeteg páciens küzd a következő problémával: az őrlőfogait már régen elveszítette, és a költséges fogászati implantátum beültetésére sem anyagi fedezete, sem lehetősége nincs.

Az érintett terület csontállománya ugyanis az évek múlásával és a nem pótolt hiány miatt elsorvadt, ezáltal a fogbeültetés már nem valósítható meg, hátsó fogak nélkül pedig híd sem alkalmazható. A kérdés adott: vajon miképp adható vissza megfelelően az elveszített rágófunkció és az esztétikum? Melyik az a megoldás, ami ilyenkor segíthet, és amiért nem kell rengeteg pénzt kifizetni?

… amivel a páciens visszanyerheti az evés örömét, és ami elég tartós?

A részleges fogsor szerencsére igazi aduász az ehhez hasonló szituációkban, hiszen azzal gyorsan és egyszerűen segíthetünk a problémán. Nézzük, hogy milyen előnyei vannak e régóta használatos fogászati megoldásnak.

#1: Kedvező áron szünteti meg az őrlőfogak hiányát

A részleges fogsor valójában a szájból könnyedén – akár a páciens által is – eltávolítható fogmű, amelynek helybenmaradását a precíz illeszkedés vagy az eredeti fogainkkal történő összeköttetés segíti; ez utóbbit hívjuk kombinált munkának.

A megfizethető pótlások közé tartozik, ezért nagyon sok páciens választja. Az árral kapcsolatban bővebb információt ide kattintva szerezhet.

#2: Kiváló visszajelzések érkeznek vele kapcsolatban

A páciensek többsége hamar megszokja a részleges kivehető fogsort, és annak viselése a későbbiekben sem okoz gondot. Ehhez persze szükséges a rendszeres fogászati kontroll, illetve 1-1,5 év után az alábélelés, amellyel újra a folyamatosan változó állcsontra és ínyre tudjuk formázni a fogművet.

A részleges fogsort választó vendégeink többsége úgy érzi, hogy ár-érték arányában kiváló pótláshoz jutott hozzá, aminek hordása nem okoz kellemetlenséget.

Sokan örömmel ajánlják ezt a megoldást ismerőseiknek is, mert első kézből számolhatnak be arról, hogy nekik milyen sokat segített egy ilyen pótlás.

#3: Nem szükséges implantátumot beültetni, hogy pótoljuk a foghiányt

… és ez nagyon fontos érv!

A részleges fogsor használatával ugyanis a drága és hosszabb gyógyulási időt igénylő fogbeültetésre sincs szükség. A páciens így nemcsak a költséges beavatkozástól, hanem a hosszabb várakozástól (például gyógyulási időtől) is mentesül.

Ehelyett a fogpótlását általában 1-2 héten belül megkapja, és azt korlátozások nélkül használhatja a mindennapokban. Nagyokat ehet, mosolyoghat és beszélgethet, kiélvezve az élet minden pillanatát.

#4: Mindenkinél alkalmazható

Ahogy a teljes kivehető fogsor, úgy a részleges is szinte mindenkinél alkalmazható. Nincsenek olyan szigorú kizáró tényezői, mint például a fogbeültetésnek, ezáltal tényleg egy aduász.

Nagyon sok pácienst tettünk boldoggá akkor, amikor átadtuk neki a kész fogművet, és sok – kontrollra visszatérő – vendégünk számol be arról, hogy a mosolyával vagy a rágással kapcsolatos kellemetlenségek valóban eltűntek az életéből.

#5: Visszaadja az elveszített rágófunkciót

Nem olyan hatékonyan, mint egy fogászati implantátum, de ár-érték arányát tekintve kimagasló módon, hiszen a részleges kivehető fogsor megvalósításához nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni.

Cserébe hosszú távra szól és kényelmesen használható.

+1 fontos dolog

Ezt a megoldást pedig most már Ön is elérheti, csupán el kell látogatni hozzánk egy fogászati állapotfelmérésre, ahol fogorvosunk felméri az állapotát és javaslatot tesz a lehetséges kezelésekre.

A fájdalommentes felmérés az első út a szép mosoly és a felhőtlen rágás felé.

A részleges fogsor jelenlegi kedvezményes ára: alsó vagy felső fogsor esetén 53.900 Ft. Alsó és felső együtt 99.900 Ft.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra:


Hogyan vegyük fel Önnel a kapcsolatot?

TelefononE-mailben

Ha telefonos visszahívást kér, mikor kereshetjük?

DélelőttDél körülDélután

Szeretnék értesülni az akciókrólHozzájárulok

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.