12 élmény, ami biztos ismerős, ha volt valaha fogszabályzód

Csókolózni csak megfontoltan, alma evésről és rágózásról szó sem lehetett és még sok más minden kellemetlen dolog érhetett, ha volt valaha fogszabályzód. Nézzük, hogy is volt? Emlékszel még rájuk? Hát persze, hogy is lehetne elfelejteni?!
 

 1. Minden azzal a bizonyos harapásvétellel kezdődött, amikor is akkorára kellett nyitnod a szádat, hogy komolyan pánikba estél, hogy szétszakad.
 2. Eleinte úgy érezted, mintha egy idegen lény költözött volna be a szájüregedbe, majd tudatosult, hogy ez még hosszú ideig itt fog maradni. Ezután jött a pánik és a megbánás…
 3. Az osztálytársaid kétségbeesett tekintetétől és buta kérdéseitől elég volt elmenekülni.
 4. Valamikor időközben viszont csak megszoktad ezt az idegen testet és nem jelentett problémát egy csábos mosolyt villantani. 🙂
 5. Sőt egy időben kifejezetten menő volt a fogszabályzó. Főleg ha arra gondoltál, hogy te nemsokára túl leszel rajta, míg mások még mindig nem vették rá magukat.
 6. Emlékszel azokra az ételekre, amiket kétszer átgondoltál, hogy szeretnéd-e őket kihalászni a fogszabályzóból, mint például a spenót vagy az alma?
 7. A csókolózás külön tudományág volt, amit ki kellett tapasztalni. El sem merjük képzelni, mi történt ha két fogszabályzós csókolózott.
 8. A csillogós fogszabályzók vagy a színes gumik egy időben virágkorukat élték.
 9. Fogszabályzósként ezerszeresére értékelődött egy-egy bók.
 10. Lázasan számoltuk a napokat a fogszabályzó eltávolításáig.
 11. A gondolat, hogy ezután egyenes, rendezett fogsorunk lesz, felbecsülhetetlen volt és mindig erőt öntött belénk.
 12. Ma már csak a fényképek emlékeztetnek minket arra, hogy miért is kellett az a fogszabályzó.

+13) Az érzés közvetlenül, hogy levették a fogszabályzót. Soha nem éreztük és nem is fogjuk olyan simának érezni a fogunkat.

Scroll to Top