A fogászati kezelés menete

Az ember általában nehezen szánja rá magát, hogy elmenjen fogorvoshoz és ebben nagy szerepe lehet a félelemnek. Félünk az ismeretlentől, hogy nem tudjuk mi fog velünk történni, így általában már csak akkor keressük fel a fogorvost, ha valamilyen konkrét problémánk vagy fájdalmas tünetünk van. 

Ez azonban könnyen leküzdhető, ha tudjuk, hogy pontosan mire számíthatunk!

Nézzük meg lépésről-lépésre, hogy mi történik Önnel miután felveszi velünk a kapcsolatot:

A legegyszerűbb módja a kapcsolatfelvételnek, ha kitölti a bejelentkező űrlapunkat, ahol elérhetőségei megadásai után mielőbb felkeressük Önt. Ha célzottan tudja, hogy milyen kezelésre volna szüksége, akkor előre kiválaszthatja a legördülő menüsorból, azonban akkor sem kell aggódnia, ha bizonytalan, hiszen kollegáink mindenben a segítségére lesznek. Az űrlap kitöltésekor tud nekünk üzenetet hagyni vagy megjegyzést adni, például ha van valamiféle preferenciája azzal kapcsolatban, hogy mikor keressük.

Miután megtörtént a sikeres kapcsolatfelvétel, közösen egyeztetünk egy mindenki számára megfelelő időpontot és szeretettel várjuk rendelőnkbe, melynek pontos címe: 1056 Budapest, Duna utca 3, félemelet 6.

A rendelőben szakképzett fogorvosaink egy ingyenes konzultáció és szűrés után felállítjuk a pontos diagnózist. Ahhoz, hogy tökéletes tiszta képet kaphassunk, szükség esetén panoráma röntgent is készítünk. Ezt leginkább szuvasodás esetén, tömések ellenőrzésére, szabad szemmel nem látható elváltozások felfedezésére vagy a bölcsesség fogak állapotának vizsgálata érdekében szoktuk javasolni. A készített felvételeket igény esetén nagyon szívesen megosztjuk a pácienssel is! 

Mindezek után tüzetesen átbeszéljük a pácienssel a vizsgálat eredményét és ehhez mérten javasolunk további kezelést vagy adunk fogápolási tanácsokat. 

Fogászati kezeléseink szükség szerint három kategóriába oszthatóak:

  • lehetnek esztétikai
  • fogmegtartó és
  • szájsebészeti

Folyamatos kommunikáció mellett nincs mitől tartania! Minden lépést átbeszélünk a kezelések kapcsán, így ha bármilyen kérdés felmerül Önben azt igyekszünk legjobb tudásunkhoz mérten megválaszolni. Ha félévente egyszer bejelentkezik hozzánk konzultációra, könnyedén elkerülheti a komolyabb beavatkozásokat. A tét nem más, mint fogai egészsége!

Vegyük fel a kapcsolatot és találkozzunk a Duna Dental Klinikán! 

Jelentkezzen be most!

Ilyen formátumban adja meg: 19800101
Ilyen formátumban adja meg: 06301234567
Scroll to Top