+36 20 669 5169 Bejelentkezés

zircona_crowns-original

Sokak által régóta várt cirkon korona akciónkat elindítottuk. Most már Ön is tud élni a lehetőséggel

Cirkon korona akció
60.000 Ft helyett 39.900 Ft/korona

Az eslő találkozó,  konzultáció ingyenes.

A cirkon korona akció tartalmazza:

– Kezelési terv elkészítése
– Érzéstelenítés
– Fogak lecsiszolása
– Precíz lenyomatvétel
– CAD/CAM tervezés
– Vázpróba
– Végleges korona ideiglenes ragasztása
– Cirkon korona végleges ragasztás

 

BEJELENTKEZÉS

A foghiányok pótlása, már rutinná vált a fogászatban. Számos megoldás közül tudunk választani az Ön igényeinek megfelelően.

A fogpótlásoknál sokan minket választottak,

Olvassa el mások véleményét

Hálám és köszönetem kedves nagyszerű csapatnak!!Munkájukban és magánéletükben kívánok sikereket,sok-sok boldogságot!!Önök engem boldoggá tettek,mivel önfeledten tudok mosolyogni  és kacagni !Imádom  Önöket!!  Köszönöm !!!!!! Gál Károlyné


Nekem még tartanak a kezelések, de azt màr most eltudom mondani, hogy egy borzasztó ember baràt, segîtőkész csapat dolgozik ott. Nàlam félősebb,paràzóbb ember nem létezik szerintem,de én észre sem veszem a kezeléseket, olyan szakszerüen, és kellö figyelemmel végzik a munkàjukat. Egytől egyig, minden orvos profi. Jó kis csapat. Mindenkinek csak ajànlani tudom őket. Csorbàné Ibolya


Menjen mindenki, aki csak tud! November ota az eletminosegem megvaltozott, s ezt nekik koszonhetem! Az unokam ragasztott felso fogsora is szuper, ket hete tud letakaratlan szajjal nevetni!! Seres Ildikó


Kedvesek, aranyosak, gyorsak! Nem utolsósorban, olcsók! Mindenkinek ajánlani tudjuk, mi is!! Gabriella Koroknainé Kató


Kitünö szakemberek Jenő Boda 

 

Szeretnék már magabiztosan mosolyogni!
BEJELENTKEZÉS

A cirkónium-oxid vázas, porcelánnal leplezett korona a legmodernebb fogpótlásnak számít napjainkban, mind az esztétikum, mind a tartósság szempontjából. Az ára magasabb, mint a hagyományos kerámiáknak, ugyanakkor tökéletesen természetes hatás érhető el vele.

 

Amiért érdemes a cirkónium korona mellett dönteni:

  • Tökéletes esztétika: A természetes fogak bizonyos szintig áttetszőek, ezt a hatást a fémkerámia koronákkal nem lehet teljes mértékben elérni. A cirkónium korona vázának színe azonban megegyezik a fogak természetes színével, így az elkészült fogpótlás teljesen természetes hatást kelt majd. A régebbi fémkerámia koronáknál sokszor elszürkült az ínyszél, vagy a nem tökéletes illeszkedés miatt kilátszott a fémváz, a cirkónium koronáknál ez sohasem fordulhat elő. Ha első fogak pótlására van szükség, akkor különösen ajánlott ezt a fogpótlás típust választania.
  • Tartósság: Korábban hasonló esztétikai színvonalú fogpótlást porcelánból lehetett csak készíteni, ami viszont könnyen tört, és nem jelentett hosszú évekre szóló, tartós megoldást. A cirkónium-oxid viszont nagyon nagy keménységű anyag, ami még az acélt is képes elmetszeni, így a cirkónium-oxid vázzal készült koronák rendkívül tartósak, és évtizedekre is megoldást jelenthetnek.
  • Fémallergia esetén is használható: ha valaki nem tudja magáról, hogy fémallergiás, és fémkerámia fogpótlást készíttet, akkor olyan kellemetlen helyi tüneteket tapasztalhat, mint például az égő érzés a szájban, de bőrkiütéseket is okozhat a testfelszín bármely részén. A cirkónium korona nem tartalmaz fémet, így a fémallergiások számára is biztonságos megoldást jelent.
  • Lecserélhetőek vele a fémkerámia koronák: a fémkerámia koronák helyi érzéstelenítés mellett eltávolíthatók. A pótlás alatti fogak az esetek többségében alkalmasak a megfelelő előkészítés után arra, hogy egy új, cirkónium koronát készítsünk rájuk.

 

Cirkónium korona készítése

lecsiszolasA cirkónium korona készítéséhez először lecsiszoljuk az érintett fogat, vagy fogakat. Ez foganyag-veszteséggel jár, de a klinikánkon dolgozó szakemberek rendelkeznek a megfelelő tapasztalattal ahhoz, hogy csakis a korona kialakításához szükséges mennyiségű foganyagot távolítsák el. A fogak csiszolását helyi érzéstelenítésben végezzük, így Ön nem érez fájdalmat. Ezután lenyomatot készítünk a lecsiszolt fogakról, ami alapján a fogtechnikai laborban elkészítik a koronát. Utána a legfontosabb a korona színének kiválasztása. Itt fontos, hogy a korona színe precízen illeszkedjen a többi fog színéhez. A lenyomat készítéshez olyan anyagot és módszert használunk, ami nagy pontosságot eredményez, így tökéletesen illeszkedő korona lesz a végeredmény. A lenyomat lényegében a fogak és a többi szájüregi képlet negatívja. Emellett a fogorvos a harapási viszonyokat, és mindkét fogsort is rögzíti lenyomatban.A cirkónium korona elkészülésére néhány napot várni kell (de általában 5 munkanapnál rövidebb idő alatt készülnek el). Ha szeretné, erre az időre ideiglenes fogpótlást kaphat. Amikor elkészül a fogmű, akkor ellenőrizzük, hogy tökéletes-e az illeszkedése, és megfelelő-e a színe s a formája. Ha igen, akkor ragasztó cementtel rögzítjük a fogpótlást.

Érdekes cikkeink a témában:

https://www.dunadental.hu/csak-semmit-para-ez-tortenik-egy-fogaszati-ellenorzesen/
https://www.dunadental.hu/pontossag-nelkul-nincs-esztetikus-korona-avagy-mit-kell-tudni-cadcam-technologiarol/

 

Bejelentkezés


Hogyan vegyük fel Önnel a kapcsolatot?

TelefononE-mailben

Ha telefonos visszahívást kér, mikor kereshetjük?

DélelőttDél körülDélután

Szeretnék értesülni az akciókrólHozzájárulok